Petoneer Play Dot za mačke

5.999,00 rsd

Petoneer Play Dot je rođen da stimuliše instinkte za lov kod mačaka, izvlačeći pravog malog lovca u vašoj mački. Naši krzneni prijatelji sada mogu da igraju kada ostanu sami kod kuće. Interaktivno druženje može biti jednostavno i svakodnevno iskustvo vašeg kućnih ljubimaca. Tri različite putanje i moda su napravljene pod tri različita ugla tako da vašoj mački nikada neće biti dosadno. Zašto ne biste dali mački pametnu igračku koja će ih zabavljati svakog minuta svako dana kada vi niste kod kuće?Dimenzije: 90 × 122 mmTežina: 173gDomet: 10 mPovezivanje: Bluetooth

Opis

Petoneer Play Dot za mačke

Petoneer Play Dot  za mačke je stvoren da stimuliše instinkte za lov kod mačaka, izvlačeći pravog malog lovca u vašoj mački. Našim krznenim prijateljima sada više nije dosadno i mogu da se igraju kada ostanu sami kod kuće.

Držanje mačke u zatvorenom prostoru učiniće da joj postane previše dosadno. Zašto ne biste dali mački pametnu zadirkujuću igračku koja će je zabavljati svakog minuta. Čak i tokom vašeg odsustva, mačka će se zabavljati ceo dan!

Interaktivno druženje može biti jednostavno i svakodnevno iskustvo vašeg kućnih ljubimaca.

Povezivanje

Kontrolišite Play Dot uz pomoć aplikacije! Uređaj sa WiFi mreže, ili bluetooth konekcije pokreće Tuya software,  koristeći aplikaciju TuyaSmart.

Podešavanja

Uz pomoć TuyaSmart aplikacije, možete forimirati podešavanja prema vašem rasporedu i podesiti željene modove, brzinu kretanja i još mnogo drugih opcija. Mogućnost automatskog uključivanja prema rasporedu koji sami određujete.

Različiti modovi i putanje

Tri različite putanje i moda su napravljene pod tri različita ugla tako da vašoj mački nikada neće biti dosadno. Zašto ne biste dali mački pametnu igračku koja će ih zabavljati svakog minuta svako dana kada vi niste kod kuće?

Karakteristike

Dimenzije: 90 × 122 mm

Težina: 173g

Domet: 10 m

Povezivanje: Bluetooth

*Molimo izbegavajte direktno izlaganje svetla očima ljudi i kućnih ljubimaca!

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

    Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Dodatne informacije

Naziv i vrsta proizvoda

Petoneer Play Dot za mačke

Dimenzije

90 × 122 mm

Težina

173g

Domet

10 m

Povezivanje

Bluetooth

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Petoneer Play Dot za mačke“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *