NEMA NA STANJU

Switch Skabma: Snowfall

2.999,00 rsd

NEMA NA STANJU

Kategorija: Oznaka:

Opis

Switch Skabma: Snowfall

Switch Skabma: Snowfall – Ritam prirode je u opasnosti!

Pronađi četiri poznata duha i ponovo se poveži sa prirodom da bi pronašao izvor bolesti. Tvoje je vreme da postaneš novi Noaidi za novu eru! Vi ste Ailu, mladi Sami čiji se običan dan stočarstva irvasa pretvara u avanturu. Nauči stare načine Noaida, Sami Iscelitelja. Iskoristi moći Noaidi bubnja i poznatih duhova za borbu protiv nereda koji se širi zemljom!

Skabma – Snežne padavine je nikada ranije viđena reprezentacija autohtonih Samijskih priča i kulture. Istraži nordijsku lepotu u svetu gde stare severne priče o logorskoj vatri oživljavaju! Iskoristi svoju pamet da rešiš ekološke zagonetke i izazove platforme u ovoj narativnoj avanturi iz trećeg lica. Sačuvajte svoj dom.

Svakodnevni život samijskog sela poremećen je nakon nesreće u obližnjoj jami koja gori. Čudna bolest počinje da se širi ovim područjem, pogađajući sve, od zemlje do ljudi i životinja. Igraj kao Ailu, mladi stočar Samija koji traži odbeglu srnu od irvasa. Misterija rastućeg poremećaja počinje da se razotkriva kada Ailu pronađe stari začarani bubanj, Goavddis. Vreme ističe zaraženima, ali davno izgubljeno znanje o isceliteljima Samima, Noaidima, još uvek kuca u bubnju. Ono što je izgubljeno uvek se može povratiti!

Pronađi četiri poznata duha i ponovo se poveži sa prirodom da bi pronašao izvor bolesti. Tvoje je vreme da postaneš novi Noaidi za novu eru!

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om. Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Switch Skabma: Snowfall“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *