Switch We Love Katamari

2.999,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

Switch We Love Katamari

Switch We Love Katamari – Vrati zvezde na nebo. Zabavi se i kotrljaj svoj Katamari!

Kralj kosmosa je jednom slučajno uništio sve zvezde u svemiru. Poslao je svog sina, Princa, na Zemlju i naredio mu da napravi veliki katamari. Princ je kotrljao i pravio katamare sve veće i veće, umotavajući sve stvari na zemlji. Katamari koje je stvorio lebdeli su u svemir i svetlucajući polako vraćali izgubljeno zvezdano nebo. Kako je zvezdano nebo obnavljano, Kraljevi obožavaoci su postepeno rasli širom sveta. Kralj je želeo da odgovori na želje svojih obožavalaca, a princ je nastavio da kotrlja katamare kako bi svima ostvario snove.

Zarolaj, umotaj predmete i povećaj svoj katamari. Možeš da zamotaš bilo šta, od spajalica i grickalica u kući, preko telefonskih stubova i zgrada u gradu, pa čak i živih bića kao što su ljudi i životinje. Kada se katamari završi, pretvoriće se u zvezdu koja boji noćno nebo. Ne možeš da umotaš ništa veće od trenutne veličine tvog katamarija, tako da je ključno da unapred razmisliš o redosledu u kojem ćeš motati stvari po svetu!

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Switch We Love Katamari“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *