Zicer

 066/803 47 95  |  066/802 75 18
Pažnja: upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Podaci o firmi InvictusApps DOO

Adresa: Vase Albanca 135, 18360 Svrljig, Srbija;

PIB: 111911966;

MB: 21568171;

Br. Računa: 160-6000001390294-70;

kontakt e-mail adresa: [email protected];

broj telefona korisničkog servisa: 067/717-11-38.

InvictusApps d.o.o može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.


Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u
trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

ENG– All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro
into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency
according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.


Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji InvictusApps d.o.o povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. InvictusApps d.o.o će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. InvictusApps d.o.o nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Invictus Apps DOO je obveznik PDV-a.


Detalji isporuke

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj tekst da bi saznali koja su Vaša prava i obaveze prilikom isporuke.

Sve pošiljke šaljemo u saradnji sa Poštom Srbije, ili DEX kurirskom službom. Očekivani rok isporuke je do tri radna dana, osim u izuzetnim slučajevima u kojima kurirske službe ne dostavljaju robu svakog dana u određenim mestima. U tom slučaju može doći do produženja roka isporuke (duže od 3 radna dana).

Molimo Vas za razumevanje po pitanju dogovorenog roka isporuke, učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da kupljene proizvode dobijete i pre dogovorenog roka. Ukoliko se desi kašnjenje duže od navedenog roka molimo Vas javite nam se kako bi zajedno rešili problem na najbolji način po obe strane. Uzmite u obzir da kurirska služba subotom i nedeljom ne isporučuje robu i da u radne dane ne spadaju subota, nedelja i državni praznici.

OBAVEZNO -odmah nakon preuzimanja robe prvo pregledajte pakovanje uređaja i uverite se da nema nikakvih fizičkih oštećenja ambalaže pre nego što potpišete prijemnicu.

Ako pri pregledu zaključite da je pakovanje oštećeno niste u obavezi da primite paket i možete odmah da reklamirate isporuku kuriru brze pošte.

Ako je pakovanje neoštećeno, a niste odmah u mogućnosti da otpakujete i pregledate proizvod fizički, molimo Vas da uređaj pregledate najkasnije u roku od 24h od trenutka isporuke. U slučaju da postoji skriveno oštećenje kontaktirajte kurirsku službu i uputite prigovor na uslugu transporta. Obavezno sačuvajte transportnu ambalažu kako zbog utvrđivanja kako je do oštećenja došlo tako i zbog eventualnog povratka uređaja.

U svakom od neželjenih slučajeva neophodno je da kurir sačini zapisnik kako bi reklamacija bila obrađena i na kraju uvažena. Naknadne reklamacije na fizička oštećenja uređaja koja su nastala u transportu se neće priznavati, te Vas molimo da iskoristite svoje pravo na vreme.

Poručenu robu moguće je platiti pouzećem, putem uplatnice, ili preko računa (e-banking-om).

Kod plaćanja pošiljke pouzećem, Pošta Srbije naplaćuje primaocu pošiljke proviziju na ime prenosa novca, u visini od 1% ukupne vrednosti pošiljke.

Za narudžbine u iznosu preko 6000rsd, poštarina je besplatna.


Reklamacije 

Tim sajta Zicer.rs je na raspolaganju svim potrošačima koji iskuse bilo kakav problem u radu kupljenog uređaja, ili žele da ulože reklamaciju bilo koje vrste.

Potrošači nas mogu kontaktirati pozivanjem broja 067/717-11-38 svakog radnog dana u periodu od 9 do 17 časova, odnosno slanjem poruke na e-mail adresu: [email protected].

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu tj. od kupovine u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i bez dodatnih troškova.

Vraćena roba mora da sadrži sve elemente koje je kupac preuzeo prilikom isporuke: sam proizvod, pripadajuće delove, delove iz kompleta (ako se uz robu dobijaju i dodatni delovi), zatim kompletnu dokumentaciju, uputstva, originalno pakovanje, transportne elemente koji služe za zaštitu i sve ostale elemente pakovanja i robe.

Proizvod mora biti bez fizičkih oštećenja, očišćen od tragova korišćenja i uredno spakovan kao prilikom isporuke kupcu. Naša firma ne može da snosi odgovornost za oštećenja robe koja su nastala nestručnim, ili nenamenskim korišćenjem isporučene robe i u tom slučaju kupac će biti u obavezi da nadoknadi nastalu štetu.

Trgovac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća i fiskalnog računa ili drugog dokaza o kupovini na uvid (kopija fiskalnog računa, fakture, slip-a, izvod iz banke i slično).

Sva tehnička roba na sajtu graficketable.com ima garanciju u trajanju od 24 meseca, odnosno 2 godine.

Potrošač može da izjavi reklamaciju radi ostvarivanja svojih prava, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na sledeće načine: usmeno, telefonskim putem, pisanim putem, elektronskim putem, odnosno na trajnom nosaču zapisa, uz dostavu fiskalnog računa ili drugog dokaza o kupovini na uvid (kopija fiskalnog računa, fakture, slip-a, izvod iz banke i slično).

Proizvod podleže reklamaciji ukoliko do kvara, ili bilo kakvog problema nije došlo usled fizičkog oštećenja proizvoda, ili pak nesavesnim rukovanjem proizvoda.

U slučaju reklamacije, neophodno je da korisnik kontaktira korisnički servis (putem telefona korisničkog servisa: 067/717-11-38, ili putem e-mail adrese: [email protected]), kako bi se konsultovao o daljem toku reklamacije. Ukoliko je proizvod na koji se ulaže reklamacija u stanju navedenom u prethodnom delu ovog uputstva, korisnička služba može naložiti zamenu proizvoda, zamenu dela proizvoda, ili povraćaj sredstava korisniku- sve u dogovoru sa korisnikom koji ulaže reklamaciju, a u zakonskim okvirima Republike Srbije.

U zavisnosti od problema koji je nastao, neophodno je da potrošač snimi video koji jasno prikazuje nastali nedostatak i da isti pošalje nama kako bismo se konsultovali sa tehničkom podrškom proizvođača. Oni mogu naložiti dalji tok rešavanja problema.

Potrošač snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, osim ako se trgovac saglasio sa tim da ih on snosi, ili ako nije prethodno obavestio potrošača da je potrošač u obavezi da ih plati.


Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava, kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Invictus Apps DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Zaštita privatnosti korisnika

U ime InvictusApps DOO-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i
podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na Sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. InvictusApps d.o.o nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Stoga, InvictusApps d.o.o nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg Sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.


Ograničenje garancija

Informacije, proizvodi, materijali i/ili usluge (“sadržaj”) prikazan na ovom sajtu je prikazan “kao takav” bez ikakvih garancija bilo koje vrste. InvictusApps d.o.o se eksplicitno ograničava do maksimalnog stepena određenog zakonom, od bilo kakve direktne, indirektne statutarne ili bilo koje druge garancije ili zastupništva, uključujući garancije tržišne isplativosti, pogodnosti za određenu svrhu ili poštovanja intelektualnih ili svojinskih prava. Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili entitet, i koje ne predstavljaju profesionalni savet.

U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, InvictusApps d.o.o ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. InvictusApps d.o.o može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovom sajtu može biti zastareo, a InvictusApps d.o.o se ne obavezuje da ga ažurira. Sadržaj objavljen na ovom sajtu može se odnositi na proizvode, programe ili usluge koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Konsultujte se sa InvictusApps d.o.o lokalnom kancelarijom u vezi proizvoda, programa ili usluga koje su vam na raspolaganju.


Ograničenje odgovornosti

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom, InvictusApps d.o.o, njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom sajtu ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog sajta, sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. Ukoliko Vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa ovog sajta rezultira potrebom za servisiranjem ili popravkom opreme ili podataka, Vi ste odgovorni za nastale troškove.


Registrovani zaštitni znaci

Svi nazivi, logotipi, žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovom Sajtu su registrovani zaštitni znaci odgovarajućih kompanija u okviru InvictusApps d.o.o ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, žigove, zaštitne znake ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. InvictusApps maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

InvictusApps DOO se nalazi u sistemu PDV-a.