599XX Evo 30 Ferrari Alcantara Wheel Add-on

29.999,00 rsd

Opis

599XX Evo 30 Ferrari Alcantara Wheel Add-on

599XX Evo 30 Ferrari Alcantara Wheel Add-on- 8:10 replika zvanično licencirana od strane Ferrarija.  Ručno šiven materijal volana od Alcantare kao pravi Ferrari volani! Za potpuno realističan osećaj struktura volana je identična sa automobilskim standardima, sa telom od poliuretana (fleksibilnije prianjanje i više udobnosti) kao i unutrašnjim čeličnim delom ( za poboljšani prenos efekata povratne sprege sile i intenziviranje osećaja vožnje).

Autentičnog dizajna i velikih dimenzija

Proizveden u istim pogonima kao Alcantara, namenjen pravim Ferrari vozilima i ručno šiven oko svog velikog prečnika volana od 11,8 inča/30 cm, materijal ovog volana je jedinstven i inovativan kako po dizajnu, tako i po svojim estetskim, tehničkim i senzornim svojstvima koja nijedan drugi materijal ne može da postigne.

Ručno šiveno oblaganje pokriva strukturu volana, koja je identična automobilskim standardima, sa poliuretanskim oblikovanjem i unutrašnjim obručem od čelika. Ovaj izuzetan dizajn visokog kvaliteta omogućava korisnicima da dožive jedinstveni osećaj vožnje – uključujući i efekte Force Feedback-a – do maksimuma, pružajući pri tom jedinstveni fleksibilan dodir i neuporedivu udobnost.

Centralna upravljačka ploča je napravljena od brušenog metala i sastoji se od 6 lako dostupnih, jasno identifikovanih akcionih tastera; 3-položajnog rotacionog prekidača sa funkcijom pritiska u centralnom položaju; multidirekcionog D-pada.

Kompatibilan sa svim trkačkim volanima Thrustmaster T-serije:T500 RS/Ferrari F1 Integral T500T300 RS/T300 Ferrari GTETX serija

 

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Dodatne informacije

Naziv i vrsta proizvoda

599XX Evo 30 Ferrari Alcantara Wheel Add-on

Dimenzije

33,5* 11,5 * 33,5

Težina

1427 g

Kompatibilnost

Kompatibilan sa svim trkačkim volanima Thrustmaster T-serije:T500 RS/Ferrari F1 Integral T500T300 RS/T300 Ferrari GTETX serija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „599XX Evo 30 Ferrari Alcantara Wheel Add-on“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *