Ferrari 250 GTO Wheel Add-On PC

68.999,00 rsd

Opis

Ferrari 250 GTO Wheel Add-On PC

Ferrari 250 GTO Wheel Add-On PC- Replika prečnika 33 cm kompatibilna je sa svim volanima T serije (TS-PC RACER*, TS-XW RACER*, T-GT*, T500 RS*/**, T300* – TX* i TH8A Add-On Shifter*.) za PC (Windows® 10, 8, 7).

Ograničena serija!

Idealan za kolekcionare. Zvanično licenciran od strane Ferrari-ja, THRUSTMASTER FERRARI 250 GTO WHEEL ADD-ON je vizuelno impresivna replika volana Ferrari 250 GTO u razmeri 8:10. Sa prečnikom od 13″/33 cm, ova autentična replika ne pruža samo jedinstven osećaj vintaže u PC igrama, već je i sjajan predmet za kolekcionare.

Izuzetna izrada

Čvrst metalni ram obostrano je prekriven pravim drvetom, sa pravom hromiranom pločom sa logom i upadljivom metalnom pločom. Ova vizuelno impresivna replika točka Ferrari 250 GTO  je u razmeri 8:10 (prečnika 13″/33 cm).

Kompatibilnost

Kompatibilan sa sledećim Thrustmaster volanima za trke na PC-u: TS-PC Racer*, TS-XW Racer*, T-GT*, T500 RS**, T300 serija*, TX serija*; kao i sa TH8A Add-On Shifter*

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ferrari 250 GTO Wheel Add-On PC“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *