Logitech G29 Driving Force Racing Wheel PC/PS3/PS4/PS5

39.999,00 rsd

Opis

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel PC/PS3/PS4/PS5

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel PC/PS3/PS4/PS5- dizajniran za savršeno vozačko iskustvo sa dvostrukim motorom za povratnu informaciju, ručice za promenu brzina od nerđajućeg čelika i kožnim volanom sa ručno šivenim šavovima. Podesive podne pedale omogućavaju vam da ubrzavate, kočite i menjate brzine sa osećajem stvarnog automobila.

Pun gas, puna kontrola

Nemilosrdno izrađen za savršeno vozačko iskustvo, Driving Force od Logitech G29 dovodi najnovije trkačke igre na najviši nivo. Jednostavno niste doživeli simulaciju vožnje ako niste uhvatili svoj sportski automobil za volan.

Volan

Uzbudljiva simulacija vožnje je u detaljima. Dvostruki motor za povratnu informaciju, omogućava vam da osetite svako proklizavanje guma i promenu terena. Čvrsti ležajevi od čelika u osovini volana pružaju težinu i izdržljivost. Ručice za promenu brzine (menjači) i podne pedale od nerđajućeg čelika primenjuju preciznu silu. Ručno šiven i kožom presvučen volan čini svaki automobil luksuznim. Spiralni zupčanik pruža glatko, tiho funkcionisanje.

Realističniji doživljaj

Osetite vaš automobil u svakom zavoju i na svakoj vrsti terena. Iskusite precizno upravljanje prilikom driftovanja. Osetite svaku promenu težine, proklizavanje guma i uslove puta koji su ih izazvali. Iskusite realističnu simulaciju vožnje,  gde možete odmah i precizno da reagujete.

Specijalno dizajniran za trkačku vožnju

G29 izgrađen je za dugotrajnu pouzdanost. Čvrsti ležajevi od čelika koriste se u osnovi volana.Ručice za menjač i pedale od nerđajućeg čelika osećaju se odlično pod pritiskom. Volan je prekriven visokokvalitetnom, ručno šivenom kožom za osećaj premium sportskog automobila. Uhvatite svoj automobil za volan za realnije, udobnije i dugotrajnije iskustvo trkanja.

Rotacija od 900°

Rotacija od 900 stepeni od zaključavanja do zaključavanja na Driving Force znači da možete okretati volan dva i po puta. To je isti stepen pokreta kao volan unutar automobila. Traka na volanu je vizuelni indikator uz pomoć koga možete odmah znati u kom je pravcu okrenut volan.

Podesive nožne pedale

Realniji položaj tela tokom vožnje s odvojenim podnim pedalama sa integrisanim papučicama za gas, kočnicu i kvačilo. Ovo vam omogućava udobno ubrzavanje, kočenje i menjanje brzina s osećajem stvarnog automobila. Nelinearna kočiona papučica imitira performanse kočionog sistema osetljivog na pritisak, pružajući odzivniji i precizniji osećaj kočenja.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Dodatne informacije

Naziv i vrsta proizvoda

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel PC/PS3/PS4/PS5

Brend

Logitech

Dimenzije volana

v270 mm x š260 mm x d278 mm

Težina volana

2.25 kg (bez kablova)

Dimenzije pedala

v167 mm x š428.5 mm x d311 mm

Težina pedala

3.1 kg (bez kablova)

Menjač

Sekvencijalni menjač

Papučice

Gas, kočnice, kvačilo

Broj tastera

9 tastera, kursor

Rotacija

900 stepeni

Vibracija

Da (dva motora)

Konekcija

USB

Boja

Crna

Kompatibilnost

PC, PS3, PS4

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Logitech G29 Driving Force Racing Wheel PC/PS3/PS4/PS5“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *