Thrustmaster T-3PM WW Magnetic Pedal Set

25.499,00 rsd

T3PM ima zaštićenu i patentiranu H.E.A.R.T magnetnu tehnologiju koja pruža gejmerima zaista izuzetnu preciznost. T3PM takođe omogućava 4 režima pritiska na papučicu kočnice, omogućavajući trkačima da igraju udobno i sa istim nivoom preciznosti, bez obzira na vrstu podešavanja koju koriste (sto/sto, kokpit, Pro stalak za volan, itd.). Sa potpuno glatkim kretanjem i izbegavanjem gubitka preciznosti tokom vremena koji doživljavaju standardni setovi pedala baziranih na potenciometrima, T3PM predstavlja ogroman, upečatljiv iskorak kako u pogledu svestranosti tako i u pogledu odziva u igri.Kompatibilnost: PS5/PS4/PS3/PC

Opis

Thrustmaster T-3PM WW Magnetic Pedal Set

Thrustmaster T-3PM WW Magnetic Pedal Set- ima zaštićenu i patentiranu H.E.A.R.T magnetnu tehnologiju koja pruža gejmerima izuzetnu preciznost. T3PM takođe omogućava 4 režima pritiska na papučicu kočnice, omogućavajući trkačima da igraju udobno i sa istim nivoom preciznosti, bez obzira na vrstu podešavanja koju koriste (sto/sto, kokpit, Pro stalak za volan, itd).

Sa potpuno glatkim kretanjem i izbegavanjem gubitka preciznosti tokom vremena koji doživljavaju standardni setovi pedala baziranih na potenciometrima, T3PM predstavlja ogroman, upečatljiv iskorak kako u pogledu svestranosti tako i u pogledu odziva u igri.

Magnetne pedale

10-bitna rezolucija za revolucionarnu glatkoću i preciznost na PC/PS4/PS5/Xbox.

4 režima pritiska

Za sve vrste trka i postavki (sto/stol, kokpit, Wheel Stand Pro).

Materijal

T-3PM WW Magnetic pedale su izrađene od 100% metala.

Kompatibilnost: PS5/PS4/PS3/PC

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Dodatne informacije

Naziv i vrsta proizvoda

T-3PM WW Magnetic Pedal Set

Dimenzije

300 mm x 210 mm x 370 mm

Težina

3kg

Kompatibilnost

PS5/PS4/PS3/PC

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Thrustmaster T-3PM WW Magnetic Pedal Set“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *