TSS Handbrake Sparco MOD+

46.499,00 rsd

– Ručna kočnica koja može da služi i kao sekvencijalni menjačKompatibilnost:- PS4: T-GT i T300 serijom volana- Xbox One: TS-XW i TX serijom volana- PC: Windows 7 pa naviše, kompatibilo sa svim volanima za PC

Opis

TSS Handbrake Sparco MOD+

TSS Handbrake Sparco MOD+ – usavršite svoje veštine driftovanja! Progresivna ručna kočnica i sekvencijalni menjač od Sparco-a: postanite novi majstor trka na konzoli!

Najbolje za reli trke.

2u1 proizvod

Nudi konfiguraciju mora ručne kočnice u dva visoko realistična moda: progresivni mod ručne kočnice- za bolju kontrolu skretanja i driftovanja. Sekvencijalni mod menjača- za kontrolisano i responsivno menjanje brzina. Vertikalni položaj za reli mod, i horizontalni položaj za GT mod. U kutiji je uključen set koji vam omogućava podešavanje nagiba poluge.

Oprema visokog kvaliteta

TSS Handbrake Sparco Mod + je izrađen od 90% metala: čelika i aluminijuma. Njegovi komponenti su visokog kvaliteta – posebno njegovi nemački klizački ležajevi i industrijske opruge sa ravnim namotajima klase otporni  8.8 lb/4 kg.

Takođe, sa Thrustmaster-ovom ekskluzivnom H.E.A.R.T HallEffect AccuRate tehnologijom sa mehanizmom koji uključuje bezkontaktni magnetski senzori, TSS Handbrake Sparco Mod + pruža preciznost koja se neće smanjiti tokom vremena.

H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Tehnologija

Thrustmaster-ova ekskluzivna H.E.A.R.T HallEffect AccuRate tehnologija ne koristi taktičke prekidače ili potenciometre, zahvaljujući upotrebi bekontaktnih magnetskih senzora – za neograničenu preciznost i vek trajanja proizvoda!

Kompatibila sa PS4*/XBOX ONE* I PC

Kompatibilan sa gaming konzolama i PC-jem. Savršeno se koristi na PS4 s Thrustmaster T-GT i T300-Series bazama volana, i na Xbox One s Thrustmaster TS-XW Racer i TX-Series bazama volana. Ovaj novi dodatak takođe je kompatibilan na PC-ju (Windows 7 pa naviše), sa svim volanima na tržištu (svih različitih brendova).

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TSS Handbrake Sparco MOD+“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *