NEMA NA STANJU

XP-Pen Deco Fun S

3.999,00 rsd

NEMA NA STANJU

Šifra proizvoda: CT640 Kategorija: Oznaka:

Opis

XP-Pen Deco Fun S

XP-Pen Deco Fun S model je projektovan sa idejom olakšanja učenja na daljinu. Sve veći broj škola u svetu a i kod nas prelazi na online nastavu. Shodno tome, odlučili smo se da proširimo ponudu XP-Pen Deco Fun modelima. U našoj ponudi moći ćete da izaberete plavi, crveni i/ili zeleni model.

XP-PEN Deco Fun grafička tabla može se koristiti za online nastavu, predavanje preko interneta, rad na daljinu, poslovne Zoom/Skype sastanke, e-potpise, digitalno crtanje, slikanje, skiciranje, editovanje fotografija kao i igranje osu! igrice.

Upotreba XP-PEN Deco Fun S grafičke table za nastavu na daljinu omogućuje studentima i profesorima deljenje materijala u realnom vremenu. Omogućeno je i stvaranje i objašnjavanje interaktivnog sadržaja pisanjem, editovanjem i označavanjem direktno na dokumentima. Upotrebom različitih četkica, boja i obrazaca mogu se sa lakoćom kreirati i deliti predavanja, animirane priče i prezentacije, što pruža više slobode prilikom interakcije na daljinu.

XP-PEN Deco Fun S tabla omogućava korisnicima efikasnije prezentovanje najvažnijih ideja. Moguće je pisati ili skicirati na deljenom sadržaju koristeći grafikone, linije ili komentare. Deco Fun se može koristiti za brzo i precizno potpisivanje ugovora i dokumenata u digitalnom obliku dajući jasnije rezultate nego prilikom upotrebe kompjuterskog miša.

 

Olovka

XP-PEN Deco Fun S digitalna tabla dolazi sa olovkom koja pruža 8,192 nivoa osetljivosti na pritisak. Olovka je bez baterija pa više nema potrebe za punjenjem. Na njoj se nalazi dugme pomoću koga se jednim klikom prelazi sa olovke na gumicu. Deco Fun S digitalna tabla podržava nagib četkice do 60 stepeni čime doprinosi dobijanju glatkijih i prirodnijih linija i poteza, dajući mogućnost senčenja Vaše kreacije.

Kupovinom XP-Pen Deco Fun S modela ostvarujete pravo na 3 meseca probno individualnog plana Explain Everything i ArtRage Lite softvera.

 

Kompatibilnost

Deco Fun S grafička tabla je kompatibilna sa Windows 7/8/10, Mac OS X 10.10 (ili novijim), Android 6.0 (ili novijim), Chrome OS 88 (ili novijim) a podržava i rad u Linux-u.

Savršena je za rad u Microsoft Office okruženju, Zoom, Skype i drugim programima važnim za rad na daljinu.

Ova grafička tabla podržava mnoge popularne programe za crtanje: Adobe Photoshop, PaintTool SAI , Adobe Illustrator, CorelDRAW, Corel Painter, SketchBook, Clip Studio Paint itd.

Kompatibilna je i sa Chromebook računarima. Omogućava stvaranje sadržaja bogatog informacijama i saradnju između nastavnika i učenika na Google Jamboard tabli.

 

Pakovanje sadrži:

1x Grafička tabla Deco Fun S
1x P01 olovka bez baterije
10x Rezervnih vrhova
1x Kliper za vrhove
1x USB-C kabl
1x Garantni list
1x Priručnik

 

Napomena:
  • Drajvere za ovaj model možete skinuti klikom na sledeći link.
  • Registracijom Vaše XP-PEN grafičke table na zvaničnom sajtu XP-PEN dobijate neki od ponuđenih softvera.
  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

*Za plaćanje pouzećem kurirske službe naplaćuju 1% od ukupne sume za prenos novca.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Dimenzije 52 × 47 × 25 cm
Dimenzije

210.5 x 159.8 x 12.9mm

Aktivna površina

160 x 101mm

Boja

Crna

Olovka

P01 bez baterije

Osetljivost na pritisak

8192 nivoa

Ugao olovke

60 stepeni

Rezolucija

5080 LPI (linija po inču)

Vreme odziva

≥ 220RPS

Visina registrovanja olovke

10 mm

Ulaz

USB-C

Napajanje

DC 5V/1A

Kompatibilnost

Windows 7 (ili noviji), Mac OS X10.10 (ili noviji), Android 6.0 (ili noviji), Chrome OS 88 (ili noviji), Linux. (Ovaj model u potpunosti podržava rad u macOS Monterey i Windows 11.)

Sertifikati

CE/RoHS/WEEE/FCC/PSE/KC/BIS/UKCA/ROM/EAC

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „XP-Pen Deco Fun S“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …