Cintiq 16″ Pro

229.999,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

Cintiq 16″ Pro

Cintiq 16″ Pro- Wacom Cintiq 16 i Wacom Pro Pen 2 su se ujedinili, kako bi vaša kreativna sesija bila potpuno produktivna i udobna. Ekran table ima zaštitni sloj koji sprečava sve vrste refleksije. Full HD displej pruža savršenu jasnoću i možete videti i najsitnije detalje. Redukovani paralaks vam nudi potpunu kontrolu. Sve to doprinosi crtanju poput onom na papiru.

EMR tehnologija

Wacom Pro Pen 2 poseduje EMR tehnologiju koja doprinosi napajanju pomoću same table, tako da ne morate da razmišljate o bateriji. Tabla i olovka su izrađene od visoko-kvalitetnih materijala, otpornih na grebanje i predstavlju najpouzdanije sredstvo za vaše projekte.

Nove fizičke ExpressKeys™

Radite efikasno i ergonomski Novi Wacom Cintiq Pro 16 nudi 8 novih ExpressKeys™ pozicioniranih na zadnjem rubu grafičkog ekrana. Jednostavan pristup ExpressKeys™ čini kreativni rad još efikasnijim i nema potrebe za kompromisom između veličine ekrana, modernog izgleda i jednostavnosti korišćenja.

Ekran se može direktno uhvatiti, dok prsti mogu brzo postaviti podešavanja bez ometanja. Ovo ubrzava rad i omogućava dodavanje dodatnog nivoa detalja svakom projektu.

Grafički ekran za vašu umetnost

Wacom Cintiq Pro 16 dizajniran je na povratnim informacijama naših korisnika. Zahvaljujući stalnoj i bliskoj saradnji sa kreativnom zajednicom, razvili smo naše najbolje iskustvo olovke na ekranu i  doživljaj sa ovim grafičkim ekranom.

Ekran

Mat ekran savršeno se uklapa sa Pro Pen 2 i osigurava maksimalnu preciznost za svaki pojedinačni piksel. Zahvaljujući staklenoj površini ekrana, svaka linija na ekranu se oseća jednako prirodno kao i sa olovkom i papirom. Pored toga, Wacom Cintiq Pro 16 pokriva 98% Adobe RGB prostora boja. To omogućava profesionalno upravljanje bojama (sa opcionalno dostupnim Wacom Color Manager-om), gde se boje vašeg umetničkog dela prikazuju u savršenstvu.

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Dodatne informacije

Specifikacija

Dimenzije 422 x 285 x 25 mm
Radna površina 344 x 194 mm
Veličina table 16 inča
Nivoi pritiska 8192 nivoa
Kablovi u pakovanju 3 u 1 kabl (1.8m), AC adapter (12V, 3A, 36W) i kabl za punjenje (1.8m)
Olovka Wacom Pro Pen 2
Vreme odziva 25ms
Osvetljenje 210 cd/m2
Kontrast 1000:1 (typ)
Odnos stranica 16:9
Rezolucija 1920 x 1080 (Full HD)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cintiq 16″ Pro“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *