Filter za prečišćavač vazduha Jya Fjord

5.499,00 rsd

Opis

Jya Fjord Air Purifier Filter

Jya Fjord Air Purifier Filter sa Jya NanoGuard™ tehnologijom spaja ultra tanka organska vlakna kako bi efikasno filtrirao 99,99% zagađivača veličine 0,1μm – glavni sastojak dima, prašine, bakterija, virusa i drugih štetnih čestica koje se mogu naći u vazduhu.

Ova inovativna tehnologija pruža izuzetno visok nivo filtracije, čineći vaš vazduh čistim i bezbednim za disanje. Trostruka zaštita koju pruža filter obuhvata predfilter koji efikasno zaustavlja veće čestice poput dlake kućnih ljubimaca i čestica prašine, NanoGuard™ filter hvata i zadržava čestice nano-veličine, uključujući bakterije i alergene, kao i sloj aktivnog uglja koji efikasno apsorbuje štetne TVOC (Total volatile organic compounds) iz vazduha.

Pametni filter dodatno olakšava upotrebu ovog sistema čišćenja vazduha. On automatski prati vreme korišćenja i kvalitet filtera, pružajući vam obaveštenja kada je vreme za zamenu. To znači da ne morate više sami da pratite stanje filtera ili pogađate kada treba da ga zamenite, već će pametni filter to učiniti umesto vas.

Preporučena zamena filtera svakih 6 meseci. Osigurajte kontinuiranu efikasnost čišćenja vazduha i održavajte visok nivo kvaliteta vazduha u vašem domu ili radnom prostoru. Investirajte u Jya Fjord Air Purifier Filter i uživajte u svežem i čistom vazduhu svakodnevno.

 

Napomena:

  • Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Filter za prečišćavač vazduha Jya Fjord“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *