Prečišćavač vazduha Smartmi E1

12.999,00 rsd

Opis

Prečišćavač vazduha Smartmi E1

Prečišćavač vazduha Smartmi E1 je inovativno rešenje koje ne samo da pročišćava vazduh već i ukrašava vaš dom, čineći ga čistijim i estetski prijatnijim. Sa sposobnošću da se postavi na zid ili stoji na podu, ovaj uređaj nudi fleksibilnu postavku koja odgovara vašim potrebama i prostoru.

Sa 150m³/h PCADR efikasno filtrira čestice, uklanjajući različite vrste zagađivača iz vazduha. E. coli uklanja sa stopom od 97.86% za samo 1 sat. Pritom, maksimalni nivo buke od 42.9dB osigurava da neće remetiti vašu svakodnevnu rutinu ili san.

Kroz Homekit aplikaciju ili WiFi kontrolu, možete lako upravljati ovim uređajem bilo gde i bilo kada. Kompaktan dizajn omogućava vam da ga postavite na zid ili pod. Stvarajući prostor za čist i svež vazduh u vašem domu.

Zamena filtera

Različiti obrasci i stilovi filtera omogućavaju vam da odaberete onaj koji odgovara vašem ukusu i enterijeru. Filteri se lako menjaju, što vam omogućava da osvežite svoj prostor bez puno muke.

Visokoefikasna filtracija uklanja polen, dlaku kućnih ljubimaca, grinje, dim i druge zagađivače iz vazduha, čime se smanjuju alergije i neprijatni mirisi, i obezbeđuje čist i zdrav vazduh za vas i vašu porodicu.

Sa prečišćavačem vazduha Smartmi E1, dobijate više od običnog prečišćavača – dobijate uređaj koji kombinuje funkcionalnost, lepotu i praktičnost kako bi vam pružio čist i čist vazduh u svom domu.

*Preporučeno za prostorije do 18 m²

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Dodatne informacije

Specifikacije

Dimenzije: 313,2 × 415,2 × 118,2 mm
Neto težina: Približno 2,8 kg
Nivo buke: ≤ 54 dB(A)
Snaga: 19W

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prečišćavač vazduha Smartmi E1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *