Smartmi Evaporative Humidifier 2

19.999,00 rsd

Opis

Smartmi Evaporative Humidifier 2

Bez magle: Evaporative Humidifier 2 ovlaživač vazduha koristi princip evaporativnog vlaženja kako bi dodao vlagu suvom vazduhu i olakšao disanje.

Za razliku od ultrazvučnih ovlaživača dizajn bez magle sprečava nakupljanje vode u blizini ovlaživača, što može oštetiti drveni namještaj i tapete. Takođe sprečava da se vlaga spoji sa prašinom i zagađivačima i održava dobar kvalitet vazduha.

Ovlaživanje vazduha bez efekta magle​

Obezbeđuje zdravije vlaženje, bez stvaranja iritantne magle ili razmnožavanja bakterija. Stvara ultra tanak vodeni film, rad bez magle, za prirodno i ravnomerno ovlaživanje vazduha.

Kapacitet

Smartmi Evaporative Humidifier 2 nudi kapacitet do 260 mL/h, i opremljen je rezervoarom za vodu kapaciteta 4L, što je ekvivalentno 8 malih boca vode, koji može da obezbedi 15 sati ovlaživanja pri maksimalnom podešavanju.

Bez isključivanja radi punjenja rezervoara

Nema potrebe za isključivanjem radi punjenja rezervoara. Senzor automatski detektuje nivo vode i prikazuje ga na indikatoru displeja.

Režim samočišćenja

Eliminiše gnjavažu oko čišćenja vašeg ovlaživača. Ima način samočišćenja koji uklanja mrlje od vode i mirise. Način sušenja omogućava evaporativnom ovlaživaču da radi do 8 sati, kada je nivo vode ispod 10% isušuje preostalu vodu kako bi se sprečilo skupljanje zagađivača i mirisa.

Kontorla putem aplikacije

Smartmi evaporativni ovlaživač 2 vazduha može se kontrolisati pomoću aplikacije Mi Home, što vam omogućava da pratite njegove senzore, status temperature i nivoe vode.

Karakteristike

Dimenzije: 240 x 240 x 363 mm

Težina: oko 4 kgSnaga: 8 W

Zapremina posude: 4 L

Nivo buke: 34.4 – 50 dB

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Dodatne informacije

Naziv i vrsta proizvoda

Smartmi Evaporative Humidifier 2

Proizvođač

Smartmi

Snaga

8 W

Težina

4kg

Dimenzije

240 x 240 x 363 mm

Kapacitet posude

4l

Wi-Fi

Da

Nivo buke

34.4 – 50 dB

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Smartmi Evaporative Humidifier 2“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *