Magic Swift Plus Color 3D Scanner – Premium Package

109.999,00 rsd

Kao prvi 3D skener širokog formata na potrošačkom tržištu, Magic Swift Plus ima nekoliko prednosti kao što su jednostavno rukovanje, velika efikasnost i visoka preciznost… I može da uhvati fine detalje.Može brzo da skenira industrijske rezervne delove sa komplikovanim oblicima i površinama i generiše modele sa skeniranjem visoke rezolucije od 0.25 mm.Visoka prilagodljivost na životnu sredinu. Dizajniran multispektralnom optičkom tehnologijom, Magic Swift Plus održava odlične performanse čak i na jakom suncu, značajno poboljšavajući prilagodljivost okolini.Profesionalci u industriji animacije, virtuelne stvarnosti i proširene stvarnosti mogu da koriste Magic Swift Plus za brzo skeniranje objekata, životinja, robota i ljudi.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Magic Swift Plus Color 3D Scanner – Premium Package

Magic Swift Plus Color 3D Scanner – Premium Package- Kao prvi 3D skener širokog formata na potrošačkom tržištu. Magic Swift Plus ima nekoliko prednosti kao što su jednostavno rukovanje, velika efikasnost i visoka preciznost… I može da uhvati fine detalje.

Može brzo da skenira industrijske rezervne delove sa komplikovanim oblicima i površinama i generiše modele sa skeniranjem visoke rezolucije od 0.25 mm.Visoka prilagodljivost na životnu sredinu. Dizajniran multispektralnom optičkom tehnologijom, Magic Swift Plus održava odlične performanse čak i na jakom suncu, značajno poboljšavajući prilagodljivost okolini.Profesionalci u industriji animacije, virtuelne stvarnosti i proširene stvarnosti mogu da koriste Magic Swift Plus za brzo skeniranje objekata, životinja, robota i ljudi.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

  • Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Dodatne informacije

Specifikacija

Preciznost 0.10 mm
Rezolucija skeniranja 0.25 mm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magic Swift Plus Color 3D Scanner – Premium Package“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *