Anycubic Kobra 2 Max

99.999,00 rsd

Kobra 2 Max 3D štampač je opremljen Cortex-A7 procesorom visokih performansi od 1.2 GHz, pruža snažnu računarsku snagu za brže proračune, izvršavanje komandi, kontrolu motora, što rezultira 10x bržim štampanjem.Korišćenjem direktnog ekstrudera i strukture kretanja sa dvostrukom Z-osom sa dva motora koji su savršeno optimizovani za sisteme ekstruzije i hlađenja, on efikasno i precizno isporučuje materijale, omogućavajući brzo topljenje i hlađenje. Ovo dovodi do nesmetanog rada i manje vidljivih linija sloja.„Vibration Compensation“ jednim klikom detektuje rezonantnu frekvenciju X/Y osa i inteligentno podešava kontrolu pokreta kako bi efikasno eliminisala rezonantne vertikalne linije i linije zagrada, obezbeđujući tačnost i stabilnost štampanja. Sa “Flow Control”, inteligentna kompenzacija za uvlačenje i ponovno punjenje obezbeđuje ravnomerne i potpuno štampane slojeve, poboljšavajući kvalitet štampe i predstavljanje detalja.Veličina štampanja 420 x 420 x 500 mm, sposobna da štampa modele zapremine do 88 L u jednom potezu. Štampanje u punoj veličini istog modela, u poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu sa brzinom štampanja od 50 mm/s, vreme štampe je skraćeno za 3 dana, 17 h i 42 min, efikasno kreiranje, ušteda energije i ekološki prihvatljiva.Sa novom verzijom Anycubic APP-a nadogradnja firmwera za daljinsko umrežavanje i pregled statusa štampača u realnom vremenu su dostupni. Buduća ažuriranja će takođe podržati sečenje i štampanje na mreži, video nadzor i daljinsko upravljanje i upravljanje time-lapse fotografijom, kao i funkcionalni modul biblioteke otvorenog modela, koji će pokrenuti „smart“.LeviQ 2.0 Automatic Leveling Smart Z-Offset – dizajnirajući jedinstveni modul, nakon automatskog nivelisanja, on može inteligentno da kompenzuje pomak Z-ose, istovremeno podržavajući prilagođene vrednosti kompenzacije Z-ose, zadovoljavajući potrebe različitih korisnika i okruženja korišćenja. Brzi početak jednim klikom za kreativne ideje, obezbeđujući uspešno štampanje.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Anycubic Kobra 2 Max

Anycubic Kobra 2 Max predstavlja napredni 3D štampač koji kombinuje visoku preciznost sa pouzdanošću. Sa svojim prostranim radnim prostorom od 310 x 310 x 340 mm, omogućava štampanje različitih veličina modela. LCD ekran veličine 10,1 inča omogućava jasno praćenje procesa štampe.

Zahvaljujući XY rezoluciji od 51 mikrona i brzini očvršćavanja sloja do 50 mm/h, Kobra 2 Max pruža detaljne i visokokvalitetne modele. Opremljen sa dvostrukim Z-osama, štampač obezbeđuje stabilnost i preciznost tokom celog procesa štampe.
Sistem automatskog nivelliranja i kalibracije olakšava podešavanje za optimalne rezultate.

Sa tihim radom i efikasnim hlađenjem, pruža udobno i neprekidno iskustvo. Kobra 2 Max koristi napredni sistem otvorenih kaiševa za pouzdan i precizan rad. Integrirani senzor smole automatski zaustavlja štampanje kada je smola pri kraju, osiguravajući neprekidno snabdevanje smole. Ovaj 3D štampač omogućava širok spektar materijala, uključujući smole različitih boja i tipova. Anycubic nudi podršku za korisnike putem zajednice korisnika i tehničke podrške. Kombinujući tehnološke inovacije i korisničku praktičnost, Anycubic Kobra 2 Max je idealan izbor za profesionalce i hobiste koji traže visokokvalitetne rezultate.

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Anycubic Kobra 2 Max“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *