ELEGOO Jupiter 3D

149.999,00 rsd

ELEGOO Jupiter 3D ima 12,8” 6K monohromatski LCD sa rezolucijom od 5448 x 3064, koji vam omogućava da štampate modele sa složenim detaljima i impresivnim kvalitetom štampe pri 51 um XY rezoluciji i brzoj brzini očvršćavanja sloja do 70 mm/h.Sa ogromnom zapreminom od 277.84 mm x 156.264 mm x 300 mm i LCD-om sa maskom od 286 mm x 166 mm, možete štampati velike modele ili više malih delova odjednom, ili bilo šta između, što uveliko poboljšava izlaz i efikasnost štampanja modela, može da zadovolji i štampanje zahteve komercijalnih korisnika.Telo štampača i glavne komponente su napravljene od lima visoke čvrstoće, koji je otporan na starenje i ogrebotine. Z-osa ima kuglični vijak sa četiri klizača za glatkije i tiše kretanje, efikasno povećavajući stabilnost Z-ose i smanjujući klimanje Z-ose tokom štampanja.Jupiter dolazi sa jedinstvenim poklopcem od smole na navoj, što vam omogućava da postavite bocu sa smolom naopako iza rezervoara za smolu koji ima ulaz za dovod smole, a kada je smola u rezervoaru preniska, smola se automatski ubacuje kroz ulaz rezervoara za smolu. Nema više brige da će ostati bez smole tokom štampanja jer će automatski sistem za uvlačenje smole neprestano dodavati smolu iz boce smole kad god je to potrebno tokom procesa štampanja.Ekran osetljiv na dodir od 5” sa jednostavnim UI interfejsom i jasnim ekranom, veoma je brz i jednostavan za rad, bez kašnjenja. Podržava prebacivanje na više jezika po želji.XY rezolucija: 0.051 mmZ-osa: 0.00125mmDebljina sloja: 0.01-0.2 mmBrzina štampe: 30-70 mm/sLight Soucre: UV integrisano svetlo

Kategorija: Oznaka:

Opis

ELEGOO Jupiter 3D

ELEGOO Jupiter 3D predstavlja vrhunski 3D štampač sa impresivnim performansama i funkcijama.
Sa 12,8” 6K monohromatskim LCD ekranom rezolucije 5448 x 3064, omogućava štampanje modela sa složenim detaljima i izvanrednim kvalitetom štampe pri XY rezoluciji od 51 um i brzini očvršćavanja sloja do 70 mm/h.

Velika izgradnja volumena od 277.84 mm x 156.264 mm x 300 mm i LCD maska od 286 mm x 166 mm omogućava štampanje velikih modela ili više manjih delova odjednom, pružajući izuzetan izlaz i efikasnost.

Telo štampača i glavne komponente su napravljene od lima visoke čvrstoće, što garantuje otpornost na starenje i ogrebotine. Kuglični vijak Z-ose sa četiri klizača omogućava glatko i tiho kretanje, povećavajući stabilnost Z-ose i smanjujući klimanje tokom štampanja.

Jupiter dolazi sa jedinstvenim poklopcem od smole na navoj, omogućavajući automatsko dopunjavanje smole tokom procesa štampanja, obezbeđujući neprekidno snabdevanje smole. Ekran osetljiv na dodir od 5” sa jednostavnim UI interfejsom omogućava lako i intuitivno upravljanje, podržavajući više jezika po želji korisnika. Sve ovo čini ELEGOO Jupiter 3D štampač idealnim izborom za profesionalne i komercijalne korisnike, pružajući vrhunske performanse i kvalitet štampe.

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ELEGOO Jupiter 3D“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *