Anycubic Photon M3 Max

154.999,00 rsd

Mono M3 Max 3D štampač je opremljen velikim ekranom od 13.6”, veličine štampe od 300 x 298 x 164 mm (HWD), zapremine štampe od 14.7 L, oslobodite svoju kreativnost bez ograničenja. 7K HD ekran sa odnosom kontrasta od 450:1 i visokopreciznom Z-osom sa kugličnim zavrtnjem za stvaranje delikatnog i glatkog efekta modela.Inteligentno punjenje smole i inteligentno zaustavljanje nakon dovoljno. Nema potrebe da gledate sve vreme kada štampate velike modele. Odmorite se bez brige!Matričnim sistem izvora svetlosti ima 84 LED diode, Anycubic Mono M3 Max obezbeđuje moćnu i ujednačenu svetlosnu energiju, što poboljšava kvalitet modela i povećava brzinu štampanja do 60 mm/h.Višestruko dizajniranje i testiranje laserski gravirane platforme može značajno povećati prijanjanje platforme i poboljšati stopu uspeha štampanja.Anycubic Mono M3 Max dolazi sa prenosivim i zamenljivim filmom otpornim na ogrebotine koji pruža bolju zaštitu za 13.6” 7K crno-beli ekran, pružajući snažnu zaštitu.Potpuno novi softver za sečenje serije Anycubic Photon Workshop 3.0 koji je samostalno razvio sa novim UI interfejsom, koristi novi algoritam podrške i donji ventil koji poboljšava stabilnost štampanja i uspeh, smanjuje oštećenje površine modela i omogućava uklanjanje potpornog i donjeg ventila lakše. Takođe omogućava popravku oštećenih modela jednim klikom, značajno poboljšava probijanje rupa i brzinu sečenja, čineći sečenje lakšim za korišćenje i profesionalnijim.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Anycubic Photon M3 Max

Anycubic Photon M3 Max je napredni 3D štampač opremljen najnovijom tehnologijom za precizno i efikasno štampanje. Sa svojim velikim ekranom od 13.6 inča, nudi obilje prostora za kreiranje složenih dizajna i projekata velikih razmera. Veličina štampe od 300 x 298 x 164 mm (HWD) pruža raznovrsnost za različite potrebe štampe. Prostrani volumen izrade od 14.7 litara omogućava vam da oslobodite svoju maštu bez ograničenja.

Sa 7K HD ekranom i visokopreciznom Z-osom, štampač proizvodi detaljne i glatke modele sa izuzetnom preciznošću. Inteligentni sistem punjenja smole omogućava kontinuirano praćenje procesa štampe, eliminišući potrebu za stalnim nadgledanjem. Photon M3 Max isporučuje snažnu i ravnomernu svetlosnu energiju, poboljšavajući kvalitet štampe i brzinu štampanja do 60 mm/h.

Pažljivo dizajnirana i testirana laserski gravirana platforma značajno poboljšava prianjanje platforme i stopu uspeha štampe, osiguravajući besprekorne printove pri svakoj upotrebi. Dodatno, štampač dolazi sa otpornim, zamenjivim filmom koji pruža dodatnu zaštitu za njegov 13.6-inčni 7K monohromatski ekran, garantujući trajnost i dugotrajnost.

Anycubic Photon M3 Max takođe se ponosi novorazvijenim softverom za sečenje, Anycubic Photon Workshop 3.0, sa korisnički prijatnim interfejsom i naprednim algoritmima podrške. Ovaj softver unapređuje stabilnost i uspeh štampe, smanjujući oštećenja površine i pojednostavljujući uklanjanje potpornih struktura i ventila. Takođe nudi popravku oštećenih modela jednim klikom, poboljšava probijanje rupa i ubrzava proces sečenja, čineći proces sečenja efikasnijim i profesionalnijim.

Ukupno, Anycubic Photon M3 Max postavlja novi standard za 3D štampanje sa svojom kombinacijom inovacija, pouzdanosti i korisničkih funkcija, omogućavajući kreatorima da svoje vizije pretvore u stvarnost sa neuporedivom preciznošću i efikasnošću.

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Anycubic Photon M3 Max“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *