Anycubic Basic Rigid Resin Black

3.999,00 rsd

Opis

Anycubic Basic Rigid Resin Black

Prateći klasičnu formulu, Anycubic Basic Rigid Resin Black obezbeđuje odlične performanse u preciznosti štampe, tvrdoći, fluidnosti i svih ostalih bitnih karakteristika neophodnim za savršen finalni proizvod!

Visoka preciznost, brza i laka štampa

Anycubic Basic Rigid Resin Black obezbeđuje snagu oblikovanih delova, bez preteranog skupljanja, ali opet obezbeđujući brzinu štampe.

Jaka adhezija

Jaka adhezija tokom štampe, ali i lako odvajanje nakon formiranja. Ne samo da je uspešnost štampe i preciznost visoka, već je i sila otpuštanja smole i adhezija svedena na minimum, tako da model koji je pričvršćen za platformu lako može da se odvoji.

Niska viskoznost, lakše čišćenje

Niska viskoznost olakšava čišćenje mašina i modela. Stabilne performanse, široka kompatibilnost: stabilna je i lako se čuva pod različitim klimatskim uslovima, prevazilazeći nedostatke drugih smola koje su podložne omekšavanju od vlage i koroziji od okoline.

Mere opreza!

Da biste obezbedili stabilne performanse, molimo vas da dobro promućkate smolu pre upotrebe i držite je zatvorenom i daleko od svetlosti nakon upotrebe; Da biste osigurali svoju bezbednost, molimo vas da nosite rukavice pre upotrebe kako biste izbegli direktni kontakt sa kožom i održavate dobru ventilaciju prostorije.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Anycubic Basic Rigid Resin Black“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *