Anycubic DPL Craftsman Resin White

5.499,00 rsd

Anycubic DLP Craftsman Resin vam pruža odlično iskustvo štampanja i neverovatne realistične detalje, pogodne za modele animacije sa velikom potražnjom za detaljima performansi, prototipovima nakita, preciznim delovima… DLP Craftsman Resin smanjuje skupljanje dok skraćuje vreme ekspozicije, što može uštedeti vreme čekanja na 3D štampanje i značajno poboljšati vašu radnu efikasnost.

Opis

Anycubic DPL Craftsman Resin White

Anycubic DLP Craftsman Resin- pruža odlično iskustvo štampanja i neverovatne realistične detalje, pogodne za modele animacije sa velikom potražnjom za detaljima performansi, prototipovima nakita, preciznim delovima… DLP Craftsman Resin smanjuje skupljanje dok skraćuje vreme ekspozicije, što može uštedeti vreme čekanja na 3D štampanje i značajno poboljšati vašu radnu efikasnost.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om. 

    Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Anycubic DPL Craftsman Resin White“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *