ELEGOO ABS-Like Smola

5.999,00 rsd

Fotopolimerna smola ELEGOO ABS-Like je vrsta polimera koji menja svoja fizička svojstva kada je pod svetlom i ne sadrži VOC. U slučaju 3D štampanja ovo je tipična tečna plastična smola koja se stvrdne kada je izložena izvoru svetlosti kao što su laseri, lampe, projektori ili LED diode. Savršen je izbor za LCD 3D štampače a kvalitet štampe je odličan.

Opis

ELEGOO ABS-Like Smola 1kg Crvena

ELEGOO ABS-Like Smola je vrsta polimera koji menja svoja fizička svojstva kada je pod UV svetlom i ne sadrži VOC.

Nisko skupljanje i visoka preciznost

ELEGOO ABS-Like smola osigurava nisku zapreminsku skupljenost, održavajući dimenzionalnu stabilnost 3D ispisa tokom fotoizlivanja procesa. Njena jaka sposobnost protivpozadinskog svetla osigurava da nema viška smole na štampanoj površini, rezultirajući modelima sa glatkim površinama, finim detaljima i visokom čvrstoćom.

Dobra čvrstoća i nekrhka

Slična ABS termoplastičnim materijalima, ova smola pokazuje izuzetnu čvrstoću, otpornost na udarce i ima dobre mehaničke karakteristike. Jako otporna na grebanje i nije krhka, što je čini pogodnom za štampanje čvrstih industrijskih delova koji zahtevaju izdržljivost.

Dobra fluidnost i brzo stvrdnjavanje

Smola nudi odličnu fluidnost, olakšavajući brzi povratni tok i stvrdnjavanje u oblik, čime se smanjuje vreme štampanja. Ova karakteristika takođe poboljšava uspešnost štampanja modela i minimizira lepljenje smole na FEP film, obezbeđujući glatkije procese štampe.

Čiste i živopisne boje

ELEGOO ABS-Like Smola napravljena je od visokokvalitetnih pigmenata i fotoizlagača, rezultirajući modelima sa izuzetno čistim i živopisnim bojama. Štampani modeli pokazuju zadivljujuće efekte boja, poput umetničkih dela sa svojim živopisnim nijansama i realističnim izgledom.

Široka primena

Kompatibilna je sa većinom LCD 3D štampača koji koriste tehnologiju 405nm UV svetla, ova smola pokriva širok spektar primena. Od modela za stolne modele do industrijskih delova koji zahtevaju određenu čvrstoću ili izdržljivost. ELEGOO ABS-slična smola pruža doslednu performansu i pouzdanost u raznovrsnim potrebama štampanja.

Bezbedno pakovanje

ELEGOO standardna smola je dizajnirala nepropusne boce, posebne balon kese i jake kartonske kutije kako bi se osigurala bezbednost transporta i skladištenja. Višestruko pakovanje garantuje da ELEGOO smola neće procuriti tokom transporta.

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ELEGOO ABS-Like Smola“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *