Standard Resin 2.0 1kg – Black

4.999,00 rsd

Opis

Standard Resin 2.0 1kg – Black

Standard Resin 2.0 1kg – Black – Resin renomiranog brenda Elegoo za tvoj 3D štampač.

Elegoo standardna fotopolimerna smola ima jaku sposobnost protiv pozadinskog svetla, tako da na površini štampanih modela ne ostaje višak smole, obezbeđujući da svaki model bude odštampan sa glatkom površinom, jasnom teksturom i finim detaljima. Nisko skupljanje i dobra stabilnost smanjuju gubitak zapremine tokom procesa očvršćavanja. Zbog toga, nakon čišćenja i naknadnog očvršćavanja, oblikovani otisci neće biti primetno deformisani ili napukli tokom dužeg vremenskog perioda. Odlična fluidnost smole može brzo da se vrati u područje između modela i filma za oslobađanje, što poboljšava stopu uspeha štampanja i smanjuje vreme štampanja. Elegoo standardna fotopolimerna smola je specijalno formulisana sa manje mirisa i veoma čiste i svetle boje. Manje je oštar miris tokom štampanja, čime se održava osvežavajuće okruženje za štampanje. Standardna smola Elegoo 405nm UV očvršćavanja može se lako naknadno obraditi i očistiti izopropil alkoholom ili etanolom. Kompatibilan sa većinom LCD i nekim DLP 3D štampačima. Najbolje radi sa Elegoo LCD 3D štampačima.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om. Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Standard Resin 2.0 1kg – Black“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *