Standard Resin 2.0 1kg – White

4.999,00 rsd

Opis

Standard Resin 2.0 1kg – White

Standard Resin 2.0 1kg – White – ELEGOO standardna fotopolimerna smola ima jaku sposobnost protiv pozadinskog svetla

Na površini štampanih modela ne ostaje višak smole, obezbeđujući da svaki model bude odštampan sa glatkom površinom, jasnom teksturom i finim detaljima. Nisko skupljanje i dobra stabilnost smanjuju gubitak zapremine tokom procesa očvršćavanja. Zbog toga, nakon čišćenja i naknadnog očvršćavanja, oblikovani otisci neće biti primetno deformisani ili napukli tokom dužeg vremenskog perioda.Odlična fluidnost smole može brzo da se vrati u područje između modela i filma za oslobađanje, što poboljšava stopu uspeha štampanja i smanjuje vreme štampanja.

Elegoo standardna fotopolimerna smola je specijalno formulisana sa manje mirisa i veoma čiste i svetle boje. Manje je oštar miris tokom štampanja, čime se održava osvežavajuće okruženje za štampanje.Standardna smola ELEGOO 405nm UV očvršćavanja može se lako naknadno obraditi i očistiti izopropil alkoholom ili etanolom. Kompatibilan sa većinom LCD i nekim DLP 3D štampačima. Najbolje radi sa Elegoo LCD 3D štampačima.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Standard Resin 2.0 1kg – White“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *