PS4 Battle Axe

3.999,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

PS4 Battle Axe

PS4 Battle Axe – Pridružite se ovoj grupi junaka u potrazi za pobeđenim zlom sa zemlje i porazite Etheldred jednom zauvek!

Battle Axe je arkadna igrica koju je stvorio veteran piksel artist Henk Nieborg. Battle Axe poseduje visokokvalitetne slike i muziku od legendarnog kompozitora Manami Matsumae.

Inspiriran klasičnim avanturističkim igrama 80-ih i 90-ih, Battle Axe je arkadni hack & slash odozgo prema dole koji je kreirao veteran pixel umetnik Henk Nieborg. Battle Axe sadrži visokokvalitetne slike, istinite u obliku mehanike igara, i muziku legendarnog kompozitora VGM-a Manamija Matsumae – raduju se retro igrači! Otkad se vi i vaši ljudi sećate, vaša domovina Mercia bila je u tiranskom stisku “Etheldred”; despotska čarobnica koja boravi u naizgled neprobojnoj kuli u dalekoj ledenoj pustoši na severu.

Svakih sedam godina šalje svoju vojsku na jug da bira stanovnike iz svakog grada koji će biti podvrgnuti ropskom životu i više se neće čuti za njih. Poziv se upućuje šampionima širom zemlje moleći ih da stanu na kraj njenoj vladavini. Na poziv se odazivaju vilenjak, čarobnjak i pljačkaš.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS4 Battle Axe“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *