PS4 Blood Bowl 3: Brutal Edition

7.499,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

PS4 Blood Bowl 3: Brutal Edition

Budi najbrutalniji trener u PS4 Blood Bowl 3: Brutal Edition!

Brutalno izdanje uključuje prilagodljive predmete za Crne Orke i Carsku Plemićku Vojsku, ekskluzivnu loptu i ekskluzivnu navijačicu koja podržava sve timove, kao i 1.000 Varpstona za prilagođavanje igrača ili kupovinu sledećeg Blood Passa.

Blood Bowl 3 Brutalno izdanje uključuje:

– Igru
– Paket prilagođavanja za Crne Orke
– Paket prilagođavanja za Carsku Plemićku Vojsku
– Paket brutalne lopte
– Paket brutalne navijačice
– 1.000 Varpstona

Obuj čizme, stavi kacigu, namesti štitnike za ramena i oklop… i stavi oštar nož u pojas (diskretno).

• Budi nemilosrdan ali ne i glup – Preuzmi kontrolu nad timom između 12 dostupnih frakcija, svaka sa svojim jedinstvenim karakteristikama, i ometaj napredak svojih protivnika taktičkim postavljanjem svojih igrača. Izbegavaj ili nemilosrdno eliminiši one koji ti stanu na put i stigni do end zone kako bi postigao odlučujuće tačdaune! Najpametniji stratezi će očigledno imati prednost, ali da li će to biti dovoljno? Neobuzdani trolovi mogu proždreti saigrača i promeniti tok utakmice.

• Ti se pitaš – Kreiraj igrače; prilagodi njihov izgled, embleme i oklop; regrutuj navijačice i svog trenera; zatim se takmiči u najžešćim takmičenjima u Starom Svetu.

Potpuno nova jednoigračka kampanja

Agent je primetio tvoje trenerske uspehe na terenu i odlučio je da plati tebi i tvom timu da učestvujete na potpuno novom Blood Bowl događaju: Sukob sponzora. Možeš li uništiti svoje protivnike?
• Takmiči se protiv najuspešnijih timova sponzora u Starom Svetu
• Stavi sebe na test protiv najboljih igrača koji su postali ambasadori brenda, uključujući legendarnog Griffa Oberwalda
• Igraj sa svojom izabranom frakcijom i koristi ovaj tim u svim ostalim režimima igre

PS4 Blood Bowl 3: Brutal Edition – Takmičarski režimi sa beskonačnim mogućnostima

Osim kampanje i prijateljskih utakmica protiv drugih igrača ili veštačke inteligencije, Blood Bowl 3 ima potpuno novi takmičarski režim u kojem možeš da se takmičiš protiv drugih igrača svih nivoa i sa svih krajeva sveta:
• Takmičarske sezone sa zvaničnim rang-listama
• Liga dostupna igračima, sa novim opcijama upravljanja i mogućnošću kreiranja svojih prilagođenih turnira sa preferiranim postavkama (stadioni, tereni, tajmer, frakcije…)
• Redovni izazovi putem privremenih režima igre

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS4 Blood Bowl 3: Brutal Edition“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *