PS4 Trine 5: A Clockwork Conspiracy

3.999,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

PS4 Trine 5: A Clockwork Conspiracy

PS4 Trine 5: A Clockwork Conspiracy – Pripremi se da sa Amadeusom, Zoi i Pontijem spaseš svet.

Trine serijal se vraća sa svojom najvećom avanturom! U svom petom izdanju, heroji Trinea se bore protiv podlih i dvoličnih zlikovaca, koji se neće zaustaviti u cilju da preuzmu kontrolu nad kraljevstvom. Pripremi se da sa Amadeusom, Zoi i Pontijem spaseš svet Trine!

Zavera sa Satnim mehanizmom odvešće Amadeusa Čarobnjaka, Zoi Lopova i Pontija Viteza na njihovo najzabavnije putovanje do sada! Heroji Trinea moraju ponovo da se ujedine kako bi potisnuli strašnu vojsku Satnog mehanizma.

Krstari po 2.5D pejzažima u vizuelno najbogatijem poglavlju do sada, sa potpuno novom postavom likova – neki prijatelji, neki neprijatelji, ali svi nezaboravni.

Bilo da igraš sam ili sa do tri prijatelja u onlajn ili lokalnom multiplejeru, sa povećanim nivoom težine i novih zagonetki održaće igru uvek svežim.

Ujedini svoj tim i sa njihovim novim sposobnostima i veštinama pokušaj da spaseš svet Trine-a!

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS4 Trine 5: A Clockwork Conspiracy“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *