PS5 Star Trek Prodigy: Supernova

2.499,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

PS5 Star Trek Prodigy: Supernova

PS5 Star Trek Prodigy: Supernova – Nakon što Protostar dobije čudna očitavanja umiruće zvezde, Dal R’El i Gvindala moraju da se utrkuju sa vremenom da spasu svoje prijatelje.

Istovremeno moraju spasiti i svoj brod, nove vanzemaljske vrste i ceo planetarni sistem pre nego što ih supernova sve uništi! Koristeći svoje jedinstvene veštine da prevaziđu genijalne zagonetke. Moraju da izdrže neprijateljska okruženja i bore se sa smrtonosnim armijama robota. Dal i Gvin moraju da spasu svoje zarobljene kolege Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero i Murf. Ali ubrzo otkrivaju smrtonosnog novog neprijatelja, onog koji se neće zaustaviti ni pred čim da uništi Protozvezdu i promeni sam tok istorije!

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS5 Star Trek Prodigy: Supernova“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *