PS5 TAPE: Unveil The Memories

3.999,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

PS5 TAPE: Unveil The Memories

PS5 TAPE: Unveil The Memories – Veoma posebna kamera.

U sećanjima na svoju prošlost, Irija će moći da koristi svoju kameru da utiče na objekte na koje naiđe, pomerajući ih unazad, unapred ili da ih zaustavi u vremenu.

Iria, devojčica iz malog grada Antumbrije, dobija VHS traku od oca u kojoj joj on traži pomoć. Iz ove poruke, Iria će zaroniti u svoja sećanja. Tu će morati da koristi očevu staru video kameru da istraži svoje pamćenje i otkrije mračne tajne svoje porodice. Hoće li uspeti da pronađe istinu skrivenu iza objektiva kamere?

U sećanjima na svoju prošlost, Iria će moći da koristi svoju video kameru da utiče na objekte, pomerajući ih unazad, unapred ili pauzirajući na vreme.

Koristi specijalnu kameru koja može da vrati vreme unazad kako bi istražio sećanja na prošlost u igri TAPE: Unveil the Memories, narativnoj misteriozni avanturi čija radnja se odigrava u severnoj Španiji 1990-ih.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS5 TAPE: Unveil The Memories“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *