Switch Blade Assault

4.999,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

Switch Blade Assault

Switch Blade Assault – Boriti se zajedno sa svojim vernim drugovima i dovedi korumpiranu vojsku Esperance pred lice pravde!

2D akcioni rogue-lite platformer sa prelepim piksel artom smeštenim u pustom svetu naučne fantastike. Bori se protiv korumpirane vojske Esperanze kao deo snage otpora Podgradskog grada. Izvedi korumpirane pred lice pravde tako što ćeš postati jači i boriti se zajedno sa svojim vernim drugovima!

Posle razornog Red Stone rata, svet je podeljen na tri regiona: mutanti zaraženi spoljnim terenima, Undercity gde su ljudi pobegli da traže utočište od mutanata i nebeski grad Esperanca gde bogati i moćni vladaju svetom. Bori se protiv korumpirane vojske Esperanze kao deo snage otpora Undercity-ja. Izvedi korumpirane pred lice pravde tako što ćeš postati jači i boriti se zajedno sa svojim vernim drugovima.

Igra ima čvrste kontrole koje reaguju i niz šarmantnih likova. Likovi koji se mogu igrati imaju različita transformabilna oružja koja koriste u borbi protiv svojih neprijatelja. Oružje se može dodatno prilagoditi različitim „jezgrima“ i „nadogradnjama transformacije“ koje se nasumično pojavljuju tokom igre. Zadovoljavajuća brza borba. Koristi različite veštine, izbegavaj neprijateljske napade jurišući, lansiraj projektile, razbijaj gomilu neprijatelja. Tvoji napadi se menjaju u skladu sa „Jezgrima“ koje izabereš i nadogradnjama koje odlučiš da preuzmeš tokom svojih trčanja.

 

Napomena:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Switch Blade Assault“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *