XBOX ONE Starlink Starter Pack

999,00 rsd

Kategorija: Oznaka:

Opis

XBOX ONE Starlink Starter Pack

XBOX ONE Starlink Starter Pack – Starlink je akciona avantura gde sastavljate svoje svemirske brodove i onda njima upravljate u istraživanju svemira i borbi sa neprijateljima.

Igra se sastoji od starter paketa i dodatnih svemirskih brodova, pilota, oružja. Na kontroler konzole se montira poseban dodatak na koji se stavlja svemirski brod. Dobija se utisak upravljanja igračkom zajedno sa dešavanjima na ekranu. U okviru same igre igrač istražuje različite planete, zarađuje resurse, bori se protiv različitih protivnika. Brodovi, piloti i oružja imaju različite efekte na ponašanje igrača i okoline. Sve se to može menjati u realnom vremenu pravljenjem izmena na igrački koja se nalazi na gamepadu.

Moguć je mod igranja i za dva igrača kooperativno na istoj konzoli ako se dokupi dodatni dodatak za gamepad. I naravno odgovarajući brodovi i piloti. Starter paket sadrži igru, dodatak za gamepad, pilota, svemirski brod i oružja. Na dodatak se stavi prvo pilot, zatim svemirski brod, a onda se na krila svemirskog broda mogu montirati različita oružja. Promene oružja se odmah registruju u igri i nude drugačiji način igranja.PlatformaXBOXONEUzrast6-14 godina

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „XBOX ONE Starlink Starter Pack“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *