The Elder Scrolls Online – Summerset

499,00 rsd

Summerset je masivno novo ostrvo sveta Elder Scrolls. Nove priče, karakteri, avanture i znamenitosti čekaju vas u Summerset-u. Istražite nova prostranstva drevnog grada patuljaka, po prvi put od 1994. godine još od Elder Scrolls Online Arene. Preko 30 sati nove avanture je pred vama!

Opis

The Elder Scrolls Online – Summerset

The Elder Scrolls Online – Summerset za XBOX ONE. Summerset je masivno novo ostrvo sveta Elder Scrolls. Nove priče, karakteri, avanture i znamenitosti čekaju vas u Summerset-u. Istražite nova prostranstva drevnog grada patuljaka, po prvi put od 1994. godine još od Elder Scrolls Online Arene. Preko 30 sati nove avanture je pred vama!

Putujte do domovine High Elves-a u najnovijem poglavlju ESO-a kako biste spasili svet od propasti.

Više od 10 miliona igrača!

Pridružite se više od 10 miliona igrača u nagrađivanom online multiplayer RPG-u i doživite beskrajne avanture u postojanom svetu Elder Scrolls.

Započnite svoju avanturu

Haos vlada Tamrielom. Carski presto je prazan dok se drevni neprijatelji udružuju da donesu propast smrtnom svetu. Uzmite oružje i borite se za spas Tamriela.

Putovanje do Summerseta

Prvi put u istoriji, dom High Elves-a otvara svoje granice za strane posetioce. Putujte do Summerseta i razotkrijte mračnu zaveru koja preteći postojanju sveta.

Igrajte onako kako želite!

Borite se, kraftujte, kradite ili istražujte, kombinujte različite vrste opreme i veština kako biste stvorili svoj jedinstveni stil igre.

 

Napomene:

  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • zicer.rs se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
  • Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan.
  • Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Elder Scrolls Online – Summerset“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *